Vores drøm

Vi er så stolte over at kunne præsentere Mountainbike United Denmark (MUD) 

Her er historien om hvorfor vi lavede MUD og hvorfor vi tror på et fællesskab der giver tilbage til de spor vi alle køre på.

Vi kan faktisk ikke helt huske om det var på en tur i skoven i Danmark eller i Harzen ideen om den virtuelle forening opstod. Vi syntes tanken om et virtuelt klubhus man kunne have i lommen og åbne når man ville kunne være mega fedt, så kunne man møde andre på mountainbike og dele ud af viden, finde nye spor og være endnu mere sammen om vores fællesskab. Vi gik også med tanken om sporstøtte, for i vores verden er sporbyggerne de helte der gør at det er endnu sjovere, at køre på mountainbike. Vi tænkte på at oprette en forening, men ord som formand og generalforsamling afskrækkede de fleste og ingen turde tage bolde, så der gik faktisk lang tid fra tankerne til hvor vi er nu.

Appen Mountainbike United™

Vi brugte alle appen Mountainbike United™ som rigtig mange mennesker kender i dag. Det er en sjov app der viser alle de registrerede spor som er i Danmark. I det sidste års tid under vores Covid-19 krisen fik mange chancen for at køre endnu mere på mountainbike og vi gjorde det samme. Vi mødte så mange nye mennesker ude på sporene og parkeringspladserne. Det var helt vildt sjovt. Folk var glade og snakkede og vi mødte mange nye der delte den samme glæde ved at køre på mountainbike som os selv. Snakken kom igen op om den virtuelle klub, men ingen af os anede hvordan vi skulle gribe det an. Det skulle dog undersøges det her med, at lave en forening og det blev faktisk DGI Østjylland som gav os mod og værktøjer til at komme videre. Det var også igennem DGI at vi hørte om at appen Mountainbike United™ havde planer om at lave et fællesskab inde i deres system.

Mountainbike United Denmark blev til MUD.

Vi havde ikke i vores vildeste fantasi turde håbe på at vi er, hvor vi er i dag. Vores drøm om at skabe en forening der var virtuel er gået op i en højere enhed i samarbejde med DGI og Mountainbike United™ Ved at gøre brug af app Mountainbike United™ har vi nu det virtuelle klubhus som er vores platform til at skabe en landsdækkende forening der har til hensigt, at udvikle mountainbike kulturen, så fælleskabet vokser og vi alle kan give tilbage til sporene.

Det blev ganske enkelt.

MUD som er vores nye forening bruger Mountainbike United™ som virtuelt klubhus. Når du køber et abonnement til Mountainbike United™ premium, så bliver du automatisk medlem af MUD. Jo flere medlemmer MUD modtager jo mere kan vi hjælpe med at udvikle mountainbike kulturen. Ved køb af abonnement hos Mountainbike United™ kan man sådan set sige, at du får den virtuelle nøgle til MUD klubhuset som altid har åbnet for endnu mere fællesskab. Og er du medlem af en anden klub og eller fællesskab, så byder MUD dig velkommen. Vi har plads til ALLE.

Hele 20% går til sporene.

I MUD medlemsskabet ligger den automatiske sporstøtte. Når du åbner for MU på sporet sender du vigtig data til de sporbyggere der står for det pågældende spor og herved kommer støtten til de rigtige modtagere.

Støt sporene uden brug af vores virtuelle klubhus.

Om lidt kan du bruge den gratis del af vores klubhus i appen og sende penge til det spor eller de sporbyggere du er fan af. Det kan du frit gøre uden at være medlem. Vi i MUD syntes selvfølgelig at et fuldt medlemsskab er bedst da vi hylder det store fællesskab. Men det er jo helt op til dig.